Bordslampor för arbetsplatser

Bordslampor för arbetsplatser

Ljus har inte bara blivit ljuskällor, utan också slående egenskaper, uttalanden och färgglada accenter. De kompletterar rummets inredning och gör det fantastiskt. När vi pratar om hemmakontor eller arbetsytor behöver du inte bara en ljuskälla och en snygg pjäs, den ska vara mycket funktionell och flexibel om möjligt för att möta alla dina behov.

 

Det finns många alternativ, design, färger och material att välja mellan för att förenkla din arbetsprocess. Du bör välja dem efter dina behov, färger och stilen på din arbetsyta. Du kan hitta massor av inspirerande idéer att prova, flexibla, praktiska och snygga. Låt oss titta på dem.

 

Om ditt hemmakontor är minimalistiskt behöver du också en minimal lampa, och det är här designers ger dig många alternativ. Metall- och trälister med lysdioder som kan konfigureras och böjas efter eget tycke finns i olika utseenden och färger. Du kan också hitta konkreta versioner för en minimalistisk känsla som framhäver din arbetsplatsstil.

 

Ett modernt hemmakontor? Köp en modern lampa gjord av några chica material: marmor, trä, metall, glas, etc. Designen kommer att vara elegant och inte särskilt minimal. Det finns tjejiga och maskulina arbetsytor, och du kan välja ett passande ljusstycke med ett passande utseende. Vill du göra ett coolt uttalande? Rocka en texturerad lampa gjord av coolt material eller en färgad glaslampa för en chic look.

 

Den moderna stilen från mitten av århundradet är ganska uttalad, retro och elegant, så de flesta av dessa lampor är gjorda av metall och är till stor del gjorda av mässing. De kan ha olika storlekar, lampskärmarna är vanligtvis ovala eller rundade, och en sådan lampa kommer definitivt att ge ditt kontor en elegant känsla. En sådan lampa passar inte bara i ett modernt kontor från mitten av århundradet, utan också i ett glamoröst eller vintagekontor.

 

Industriella bordslampor passar i industriella och maskulina utrymmen och även i vintageutrymmen om lampan har sådana inslag. Rör- och plåtlampor med förlängda färgade kablar och glödlampor är precis grejen för industrirum. Betong och trä är också välkomna för sådana lampor, och designen är upp till dig. Du kan också göra några industrilampor själv. Det är inte så svårt.

Bordslampa #workspace arbetsrum skrivbordsmöbler, hemmakontor .
49 designidéer för futuristiska bordslampor för arbetsplatser | Bordslampa .
Minimal T2 bordslampa för din arbetsyta - DigsDi
10 skrivbordslampor för barn 2020 - Bordslampor för barn & Lam
Bästa LED-bordslampa 2020 | Recensioner av Wirecutt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*