Söt barnlampa

Bero, som påminner om Baymax, den bedårande, fluffiga robotkompisen från filmen Big Hero 6, är en vänlig smart lampa som lyser upp och ger ditt hem en kärleksfull värme. Bero är ett perfekt komplement till ett barnrum. Det erbjuder dem en kär vän att lita på eller som de kan lita på, och är samtidigt en ledstjärna av ljus, hopp och lycka för dem.

Bero kommer som ett par med en stor Bero som fungerar som en fristående lampa, medan den lilla Bero kan bäras runt och användas som en minificklampa. Den stora Bero sitter cirka en fot hög och innehåller en RGB LED-modul. Modulen styrs av en inbyggd app och kan replikera nästan 16 miljoner färger genom att leka med RGB-förhållandena. Appen låter till och med lamporna pulsera försiktigt eller fungerar till och med som ett larmmeddelande. Det är intressant att Bero fortfarande inte ser ut som någon elektronisk enhet. Den kommer inte med en på/av-knapp, men måste försiktigt tryckas på huvudet eller kroppen för att slå på eller av den.

Det unika med Bero-lampan är att den kombinerar vacker karaktärsdesign med produktdesign för att skapa en lampa som har en stark känslomässig koppling. Bero blir en verkligt interaktiv leksak/lampa för barn och vuxna som älskar att vara ung i sinnet.

Bell golvlampa med söt enhörning bas Färgglada baby barnrum.
Amazon.com: Söt Nursery Night Light för barn, iWheat Soft.
Bell golvlampa med söt enhörning bas Färgglada baby barnrum.
NYHET 2018 Unicorn Lamps Nattljus Tecknad Husdjur Sov Barn Lampa.
Amazon.com: YiaMia LED Cactus Light Söt nattbordslampa Light .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*