Monokrom industrihem

Det här huset av designern Laura Seppänen Scandi Monochrom är rätt gjort. Låt oss ta en närmare titt på denna svullnad med en stark, begränsad palett som värms upp av exponerade tegelaccenter.

Vardagsrummet har tegelvägg, vitt golv och väggar. En sådan intressant miljö accentueras av bekväma svarta möbler och ett coolt betongbord med läderfåtöljer – en sådan materialanvändning ger rummet en industriell känsla. Jag älskar det spegelvända kopparbordet som en färgstark touch till detta monokroma rum. Kolla in det coola svartvitt målade pianot! Det är en bra idé hur man stylar ditt musikinstrument i minimalistisk stil.

Det stora sovrummet är mycket lugnt och lakoniskt: det återhållsamma svarta och vita färgschemat framhävs av grå accenter – en grå accentvägg och nattduksbord. Det finns en stor bekväm säng, svarta gardiner, en cool industriell golvlampa och massor av coola abstrakta väggkonstverk. Du kan se en stor garderob i ljust trä och ett öppet klädställ för de mest använda föremålen.

Köket är helt vitt, med trägolv och svarta metallskåp och perforerade hyllor som ser väldigt ljusa ut. Bänkskivor i svart metall är mycket hållbara, och backsplashen är gjord av betong för att göra den mer praktisk och matcha stilen. Pallarna är höga och det finns en barvagn i metall som ger en mer industriell känsla – allt är i perfekt harmoni och ser fridfullt och elegant ut.

En lägenhet i industriell stil med en mörk och stämningsfull monokrom .
Monokrom #Industriell #Hem #Tour #{Bungalow #Renovation .
Monochrome Industrial Home Tour {Bungalow Renovation} |  Heminredning .
Rått och modernt |  Hem, Idéer för inredning, Hus moderna
Nåla på fladdermus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*