Modern tvättstuga design och möbler från idégruppen

Modern tvättstuga design och möbler från idégruppen

Spazio Evoluzione är den senaste kollektionen av tvättrumsmöbler designad av Idea Group. Kollektionen präglas av modern stil och komfort. Även om det är bättre att ha ett stort rum kan praktiska och eleganta lösningar från Idea Group implementeras var som helst, även i en garderob. Du kan samordna olika möbelenheter och skapa inredningslösningar som möter dina specifika krav vad gäller arbetsytan. Det finns många ytor och färger som går att blanda ihop. Vill du förbättra stället där du stryker 2-3 timmar i veckan? Idea Group kan hjälpa det utrymme som inte är tillgängligt för besökare att få designbehandlingen.

Om du gillade dessa tvättstugamöbler, kolla in andra Idea Group tvättrumsskåp också.

Tvättstuga från spazio av idégrupp.  Importerade och designar.
Modern tvättstuga design och möbler från Idea Group - DigsDi
Modern tvättstuga design och möbler från Idea Group - DigsDi
Modern tvättstuga design och möbler från Idea Group |  Modernt.
Modern tvättstuga design och möbler från Idea Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*