Industriell trä och metall ekolampa från skrot

Industriell trä och metall ekolampa från skrot

Vi hittade ytterligare ett superkreativt föremål för en mansgrotta! Det är en miljölampa från Lucmo gjord av delar som finns i skrotet – så ovanlig och så cool! Den har ett okonventionellt utseende och mycket miljövänligt ursprung; Pjäsen är en 12V lampa med en speciell LED som ser ut som en Edison glödlampa med ett varmt ljus. För mig påminner miljölampan mig om ett konstigt bo med ovanligt ljus. En sådan industriell lampa är idealisk för stora loftområden, manliga zoner och till och med kontor. Lampan finns i olika storlekar och du kan även beställa din egen storlek.

Industriell Trä Och Metall Ekolampa Från Scraps - DigsDi
Industriell Trä Och Metall Ekolampa Från Scraps - DigsDi
Industriell Trä Och Metall Ekolampa Från Scraps - DigsDi
Clips I hängande lampa klämmor lampa lampa taklampa kläder |  Et
industribelysning Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*