Historisk engelsk stuga fribärande glaserad förlängning

Denna mysiga viktorianska stuga har en toppmodern tillbyggnad med glasväggar som gör ett öppet kök under ett flytande fribärande tak till hemmets fokuspunkt. Det vackra skogslandskapet filtrerar fläckigt ljus mot arbetsytan i sten och bordet i matsalen i köket. Vackra reflektioner i glasväggarna förändras med årstiderna och skapar en känsla av harmoni med omgivningen. Inredningen är modern och väldigt mysig, då det används mycket ljust trä. Ett nytt master bedroom och eget badrum har skapats på övervåningen, till stor glädje för parets hundar, som regelbundet latar sig på sängen. Skulle du vilja se mer av detta vackra hem? Scrolla ner för att se bilderna!

Historisk engelsk stuga med fribärande glaserad tillbyggnad.
Historisk engelsk stuga med fribärande glaserad tillbyggnad.
Historisk engelsk stuga med fribärande glaserad tillbyggnad.
Historisk engelsk stuga med fribärande glaserad tillbyggnad.
Historisk engelsk stuga med fribärande glaserad tillbyggnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*