Fusion Av Industriell Och Traditionell Theo Bordslampa

Fusion Av Industriell Och Traditionell Theo Bordslampa

DAMM är en designstudio som utforskar de vilda länderna mellan konst och design, och du kan se från deras nya skapelse. De ökade förpackningsmaterialet i frigolit genom att göra faksimiler av gjuten betong och stapla dem för att göra kroppen av Theo, en bordslampa. Skärmen är gjord av tyg och både kroppen och skärm finns i olika färger. Lampan ser industriell ut på grund av lampskärmen, även om den är mer traditionell. Denna blandning av två stilar och den oväntade staplade basen gör Theo till en speciell och enastående lampa. Verket är perfekt för alla moderna utrymmen, från hallen till sovrummet.

Fusion av industriellt och traditionellt: Theo bordslampa | Lampa .
Fusion Av Industriell Och Traditionell: Theo Bordslampa - DigsDi
industrilampa Arkiv - Sida 2 av 3 - DigsDi
industrilampa Arkiv - Sida 2 av 3 - DigsDi
100+ bästa ikoniska möbler bilder | möbler, ikoniska möbler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*