Boho Chic Parisian lägenhet

Boho Chic Parisian lägenhet

Den avslappnade bohemiska stilen är mer än bekvämt belägen i Caroline Gayrals parisiska familjehem från 1800-talet, där hennes företags vackra mattor från Fragments och berbertryck blandas väl med vintagemöbler, konst och samtida föremål.

Caroline och hennes man ville ha ett vänligt bo som speglade en informell och bekväm stil, men utan att förlora den ursprungliga karaktären på fastigheten. Först och främst restaurerade de de ursprungliga parkettgolven, marmorerade skorstenar och fönster. Den stora lägenheten har förvandlats till ett öppet, boho-chic utrymme utan dörrar för att göra den så ljus som möjligt. De viktigaste verktygen för att dekorera sin lägenhet var möbler och färg.

Ägarna blandade kulturer och stilar medan de inredde. Till exempel kan du se en läderfåtölj från Mendes da Rocha och ett par träfåtöljer från Marocko. Caroline tog med riktiga konstverk från Atlasbergen och lade till designlampor, antika speglar och eleganta möbler och mattor för att skapa en atmosfär som hon ville ha. Mattorna, som är en väsentlig del av alla boho-interiörer, är bedårande och värmen och kvaliteten går hand i hand med dessa färgglada och långhåriga handgjorda design.

Lägenheten har möblerats på ett praktiskt sätt, men ändå väldigt stilren och vacker, det är praktiskt estetiskt. Skulpturer och konstverk gav näring åt interiören med skönhet och stil. Inredningen visade sig vara harmonisk och chic, men väldigt hemtrevlig. Njut av utsikten över detta unika rum nedan!

Boho Chic parisisk lägenhet med en personlighet - DigsDi
Designern Loulou de la Falaises parisiska hem utstrålar bohemisk stil.
Livlig eklektisk lägenhet i Paris med Boho Allure |  DigsDigs .
Loulou de la Falaises lägenhet |  Inredning, Heminredning.
The Decorista-Domestic Bliss: de levde i utseende... |  parisisk .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*