Hus Med Minimal Inredning

Hus Med Minimal Inredning

En familj köpte en bostad med A-ram i St. Adolfe d’Howard, Kanada, som ursprungligen byggdes på 1960-talet nära Laurentian Mountains, och bad arkitekten Jean Verville att renovera den för att den bättre skulle passa familjens behov. Huset är på den lilla och komplexa sidan på grund av denna A-ram, men Verville gick med på att anta utmaningen.

Arkitekterna bestämde sig för att göra området mindre för att ge huset en mer öppen känsla. Det nya vardagsrummet, som kombinerar kök och vardagsrum, ser ut över det omgivande landskapet och ansluter till ett uteområde. Vita väggar, stora fönster med mycket ljus och ljusa golv gör att rummet ser öppet och luftigt ut. Möblerna är mycket enkla: det finns en grå soffa, en metallspis, ett lågt bord och kuddar på golvet för att äta här. Köket är utrustat med vita skåp och rostfria vitvaror, med en prålig lampa ovanför. Inget här distraherar från det vackra utomhuslandskapet.

Det finns en bokhylla längst ner i trappan. Det finns två sovrum på övervåningen. De är båda gjorda i vitt och sovrummet har ett fint trekantigt fönster, en vägghylla och en liten korg – här behövs inget annat. Barnrummet har en plattform och två sängar med förvaringsutrymme. En liten nisch i hörnet erbjuder en mysig plats att läsa.

Minimalistisk stil och dekoridé
Gå på rampen för heminredningsidé
23 Snygga minimalistiska vardagsrumsidéer - modernt vardagsrum .
15 drömska minimala interiörer - FRÅN LUXE MED KÄRLEK |  Minimalism .
Hur du förvandlar din heminredning till en minimalistisk O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*