Fantastiska blomsterdekorationer för ett Thanksgiving-bord

Fantastiska blomsterdekorationer för ett Thanksgiving-bord

Om du vill göra ditt Thanksgiving-bord mer romantiskt och traditionellt, ta med blommor för dekoration. Ta några blommor från din trädgård: asters, liljor, dahlior, uddkrusbär eller solrosor. Du kan också ta rosor i olika färger och lägga till lite frukt. Var ska du lägga den? Du kan ta fram en glasskål eller keramik och lägga blommor i den, skapa en mer traditionell variant med en korg, eller till och med lägga buketten i en stor pumpa, paprika eller hink. Glöm inte att lägga till några löv, kottar och torra växter. Dekorera några ljusstakar med blommor – det här skulle också se utsökt ut, men var försiktig så att du inte bränner dem. Njut av ljusa höstfärger och utsökta vackra blommor!

42 fantastiska blomsterdekorationer för ett tacksägelsebord - DigsDi
Thanksgiving Flower Centerpieces Idéer Lyx 42 Fantastisk blomma.
42 fantastiska blomsterdekorationer för ett tacksägelsebord |  DigsDigs .
Ett klassiskt Thanksgiving-blomsterarrangemang - Thanksgiving.
Vackra bröllop mittpunktsidéer |  Höstens blomsterarrangemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*