Modernt svartvitt kök med färgglada detaljer av Gd Cucine

Modernt svartvitt kök med färgglada detaljer av Gd Cucine

2012 presenterade Fuorisalone detta fantastiska kök av GD Cucine och Cotto Veneto i Brera Design District 2012. Projektet är en unik kombination av industriell potential, kreativ design och hantverkstraditioner. Vitt kök är mark med svarta kranar ser fantastiskt ut på bakgrunden av de färgglada dörrarna som döljer några köksprylar och hyllor. Dörrarna ser ut som ett stycke modernistisk konst – regnbågsränder på den mörka bakgrunden. När du inte använder enheterna, stäng bara dörrarna och dölj dem. Denna design är bra för alla moderna utrymmen och är lätt att blanda med andra saker. Modernt svartvitt kök med färgglada detaljer – detta har vi väntat länge på!

Modernt svart-vitt kök med färgglada detaljer av GD Cucine.
Modernt svart-vitt kök med färgglada detaljer av GD Cucine.
Modernt svart-vitt kök med färgglada detaljer av GD Cucine.
Modernt svart-vitt kök med färgglada detaljer av GD Cucine.
kreativ köksdesign Arkiv - Sida 7 av 7 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*