Innovativt Snap-system för att tillverka möbler själv

SNAP från Be-elastic är uppkallad efter sin innovativa mekanism som låter dig designa oändliga, unika bord på nolltid med bara ett klick! Skapa tv-ställ, hyllor, soffbord och mer av en mängd olika material och föremål, från darttavlor till cykelhjul. Inga verktyg, ingen hålborrning, snäpp bara på plats för att skapa en skräddarsydd del som är perfekt för ditt vardagsrum. Det här är ett helt nytt och coolt koncept i tidens anda – det skapar unika och bekväma möbelföremål på bara några sekunder. Alla ben är färgglada och roliga, perfekta för att förvandla ett vanligt och tråkigt föremål till ett lyckligt sådant.

Innovativt SNAP-system för att göra möbler själv - DigsDi
Innovativt SNAP-system för att göra möbler själv - DigsDi
Innovativt SNAP-system för att göra möbler själv - DigsDi
Innovativt SNAP-system för att göra möbler själv - DigsDi
Amazon.com : YOURLITE 3-vånings rullvagn i metall, ingen skruv med .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*