Charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna

Charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna

Den provensalska stilen är fantastisk för romantisk och charmig inredning, lite rustik och lite vintage. Vi har satt ihop ett coolt, Provence-inspirerat kök som ser så mysigt ut att du inte vill lämna det. Vitkalkade stenväggar är en perfekt duk för att skapa en charmig Provence interiör. Träbjälkar i taket och trägolv är precis vad du behöver. En kamin är en bra idé för en vintageinredning, även om den är dekorativ och inte fungerar. Vintage vitkalkade skåp är det bästa för köket. Välj rustika eller sofistikerade shabby chic möbler. Gröna och örter i krukor hjälper dig att polera köket i Provence-stil. Kolla in fler fantastiska idéer nedan!

35 charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna .
35 charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna .
35 charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna .
35 charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna .
35 charmiga kök i Provence-stil som du aldrig vill lämna .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*