Unika matbord

Unika matbord

Inredningen av matplatsen är viktig då humöret du äter med påverkar matsmältningsprocessen. Därför bör utsikten och inredningen av detta rum vara trevligt. Även om du inte har en hisnande utsikt från din matplats, kan du alltid skapa en fantastisk design för att bli uppmärksammad. Matbordet är i fokus i detta rum. Så varför inte rocka ett vackert matbord som kommer att göra ditt utrymme dramatiskt och unikt? Jag har förberett några idéer som kommer att inspirera dig. Låt oss börja.

Glas är ett chict modernt material som lovar cool design i sig. Matbord i glas kanske inte är så praktiska, men de ser spektakulära ut! Du kan välja ett transparent glasbord på genomskinliga ben för att få bordet att se eteriskt ut. En annan idé är att rocka en genomskinlig glasskiva och några mycket djärva ben – gjorda av trä, metall, sten, betong, och med en sådan topp kommer de att bli en cool dekoration. Jag gillar också tanken på att rocka ett träbord med glasinsatser av en annan färg. Ett sådant bord är en perfekt idé för vilken modern eller minimalistisk matplats som helst.

Trä är ett annat populärt material för matbord och här är ett matbord i trä med levande kant ett väldigt trendigt alternativ. Njut av alla träets brister och dess naturliga utseende – försök inte göra det perfekt. Det kan vara ett träbord med en planteringskruka i mitten – det ger en sval, naturlig känsla till dina måltider. Prova ett kontrasterande träbord i olika färger eller rocka ett biljardbord – det här är ett uppskattat grottfynd! Ditt träbord kan till exempel ha en enkel bordsskiva men unika metallben.

Epoxiharts används vanligtvis på trä och gör bordet mer hållbart och ser unikt ut. Stenharts av djärv och iögonfallande färg och trä i en annan nyans för att skapa ett riktigt mästerverk. Det finns till och med DIY-tekniker för att göra en sådan bit.

Även om betong anses vara minimalt och kanske till och med tråkigt, kan du skapa en iögonfallande del: gör ett geometriskt betongbord som sticker upp på väggen och accentuerar det med några hängande lampor. Ett levande bord med gräs förvandlar vilken måltid som helst till en picknick. Lucite är ett mer hållbart alternativ till traditionellt glas, så du kan prova ett helt transparent Lucite-bord.

Coolaste unika matbord du kan köpa!  |  Unika matbord.
40+ coolaste unika matbord du kan köpa - Awesome Stuff 3
ovanliga matbord unika matsalsbord nya idéer trä .
Shoppingguide för att få en matsal att gnistra med ett unikt matbord
Unika matbord för att göra utrymmet spektakulärt För att se mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*