Klassisk irländsk stuga

Klassisk irländsk stuga

Har du någonsin drömt om att bo i en charmig liten irländsk stuga? Det här vita huset med ett rött järntak är en inkarnation av ett så vackert hus. Det ligger i den avlägsna kuststaden Treangarrive, County Kerry, vilse i en vildmark av smaragdjord och molnhöljda berg. Låt oss ta en titt.

Det som en gång var en ödmjuk tillflyktsort för lokala bergsgetter har förvandlats till ett drömskt fritidshus. Nytt lärktimmer söktes från skogen bakom kojan. Leragolvet drogs tillbaka och kalkputsades, med möbler gjorda av lokal douglasgran. Den vitkalkade, rustika interiören erbjuder stilfullt enkelt skydd mot väder och vind.

Matsalen, vardagsrummet och köket är sammankopplade för att bilda ett öppet utrymme som inte är stort men väldigt mysigt: det finns grova träbjälkar och grova, vitkalkade väggar. Att sitta bredvid elden är det bästa stället att se dramatiska molnlandskap och månskuggor över Lake Caragh. Sovrummen är separerade från detta rum och designade för att vara mer privata. Jag beundrar helt och hållet det stora sovrummet med panoramafönstret – vilket bättre sätt att njuta av utsikten? Det andra sovrummet har plats för två och har rustika vintagemöbler och en antik öppen spis som ger den en cool rustik känsla.

En sådan vacker stuga med ett pastoralt landskap kommer att vara en fantastisk plats att koppla av och glömma alla problem och de fridfulla omgivningarna kommer att hjälpa till.

Irish Cottage bilder, stockfoton & vektorer |  Shuttersto
De vackraste irländska stugorna till salu just nu.
Skulle du kunna bo i en gammal irländsk stuga?  — Shanore Bl
Traditionella stugor att hyra i Irland |  Självhushållsstuga Till .
Klassiskt irländskt byhus |  Engelsk stuga, irländska hus, irländska .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*