Små och mysiga matplatser för varje hem

Små och mysiga matplatser för varje hem

Idag har många av oss utrymmesbrist i våra hem och en matsal blir en atavism på grund av detta och för att vi vänjer oss vid att äta framför tv:n eller datorn. Naturligtvis behöver vi alla åtminstone en liten matplats för att äta middag eller frukost tillsammans. Så idag ska jag inspirera er med några små matplatser, några tar upp ett hörn i köket, andra delar av ett vardagsrum, andra tar upp en alkov vid fönstret. Din köksö kan spela en roll i matsalen. Detta är en mycket praktisk lösning. Du kan dra nytta av din fönsterplats, lägga till några få platser och använda en lång och bred fönsterbräda som bord. Få inspiration från mer funktionella idéer för att organisera din lilla matplats!

45 små och mysiga matplatser för varje hem - DigsDi
45 små och mysiga matplatser för varje hem - DigsDi
45 små och mysiga matplatser för varje hem |  Matsal liten.
45 små och mysiga matplatser för varje hem |  DIY matsal.
45 små och mysiga matplatser för varje hem (med bilder .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*