Moderna pallar gjorda med unik 75 kontrollprocess

Dessa fantastiska pallar är gjorda i en 75 % kontrollprocess, en ny typ av klädsel som använder traditionellt kuddmaterial – polyuretanskum – som normalt döljs under tyget. Skummet hälls i en öppen form som gör att det kan expandera fritt inom möbelns trästruktur. På så sätt låser skummet sig på plats och fäster vid strukturen och “växer” en taktil yta som har ett tygutseende och känsla. Ett sådant sätt att producera ger bitarna ett väldigt originellt och modernt utseende, så coolt! Pallarna ser moderna och minimalistiska ut och är så bekväma och mysiga på samma gång – perfekta pjäser för alla moderna utrymmen.

kreativa pallar Arkiv - Sida 2 av 3 - DigsDi
10 unika pallar för varje modernt utrymme - DigsDi
10 unika pallar för varje modernt utrymme - DigsDi
Handla Modern Farmhouse Bar Height Pallar Backless från Lavish Home.
låga pallar Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*