Omtänka mjuka material Möbeldesign Unik stolkollektion

Studenter på möbeldesign- och textilavdelningarna vid Rhode Island School of Design ombads att ompröva användningen av mjuka material i möbeldesign. Denna möbelkollektion är resultatet av deras arbete och tänkande utanför boxen. Looped Pile Seat inspirerades av mjuka mattor och har en lång bit klädselskum täckt med öglor. Stolen Paper Crochet med en ram i rostfritt stål som är klädd med virkad papperstråd. Den sensuella fåtöljen Million Loops har ingen ram utöver handvirkade textilier och är skulpturell och flexibel på samma gång. Sinuous-stolen har en enkel metallram i kontrast till djärva, stoppade profiler. Ungefär som att väva med oavslutade kanter är stolen en bild av kontrollerat kaos. Kolla in andra konstiga delar nedan.

Omtänka mjuka material i möbeldesign: Unik stol .
The Narrative of Making: Rethinking Soft Materials - Design Milk .
Omtänka mjuka material i möbeldesign: Unik stol .
Omtänka mjuka material i möbeldesign: Unik stol .
Berättelsen om att göra: Att tänka om mjuka material |  Möbel .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*