Käftfällande hänglampor

Hubbardton Forge, en ljusstudio som har funnits i över 40 år, presenterade just sitt senaste tillskott – Vermont Modern. Studion är känd för sina skräddarsydda, miljömedvetna produkter. Vermont Modern avviker från sina rötter med en djärv, edgy och modern look.

Utbudet av taklampor imponerar med vackra, moderna, ibland till och med skulpturala mönster som gör ett djärvt uttalande i varje rum. Dessa lampor är gjorda av olika högkvalitativa material och är målade på olika sätt. Vissa av modellerna kan hängas separat från den medföljande skulpturen. Skapa din egen lampa med dina egna ytor och storlekar på beställning.

Jaw-Dropping hänglampor Range By Vermont Modern - DigsDi
Detta hängsmycke är häpnadsväckande med diamantmönstret och trumformen.
Taklampa Pendellampa Trälampa Bambu Lampskärm |  Etsy.
Käftfällande unika idéer: Lampskärmar Tyg Vintage lampskärmar .
Snygga tips: Återanvända lampskärmar Annie Sloan hängande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*