Ikea Norden Buffet Hacks

IKEA North Buffet är en bra bit att använda i huset och skära upp som du behöver. Du kan enkelt ändra dess storlek och stil: bara slipa den och måla eller omarbeta den efter eget tycke, eller använd en fuskträfinish för att ge den ett rustikt utseende.

Så var kan du använda den här biten och hur kan du renovera den? Låt oss börja.

Denna buffé skapades ursprungligen för kök och matsalar och är därför oumbärlig här. Det kan vara din matlagningsstation, köksö, vinbar, skänk eller någon form av förvaring för disk, porslin och en matlagningsyta på samma gång. Hacka den så att den passar till din inredning – den kan vara vit, naturligt färdig eller på annat sätt se harmonisk ut.

Denna bekväma buffé kan vara ett coolt konsolbord för ditt vardagsrum eller entré. Tack vare hyllorna under toppen och de små lådorna är den perfekt för förvaring och utställning av föremål. Om din entréyta är liten kan du enkelt ta emot en norrbuffé där.

Nordens buffé kan användas som tvättställ eller tvättställ och är perfekt för två personer. Om den är för stor och du bara behöver en, klipp den till den storlek du vill ha. Och återigen, finishen och förändringarna är upp till dig och din badrumsinredning.

Den kan även användas för att förvara verktyg och samtidigt som arbetsplats, strykbord och skötbord. Det är upp till dig att bli inspirerad!

sätt att använda och hacka ikea norden bufféöverdrag |  Heminredning kök.
25 sätt att använda och hacka IKEA Norden Buffet - DigsDi
25 sätt att använda och hacka IKEA Norden Buffet |  Målad skänk .
IKEA Norden skänk makeov
25 sätt att använda och hacka IKEA Norden Buffet - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*