Lyxigt kök inrett av Swarovski Crystals Crystalby Auro

Auro är ett spanskt företag som är utmärkt för tillverkning och design av köksmöbler. Det har tillhandahållit högkvalitativa produkter till konsumenter i 25 år. Den visar alltid upp modern design och perfekt utformad finish, men på sin 25-årsdag har den överträffat sig själv och skapat ett utmärkt lyxkök. Dess namn Crystal25 speglar perfekt huvuddraget: skåpdörrar med Swarovski-kristaller. Detta kök kombinerar perfekt modern minimalism och glamour av kristaller. Kristaller på blanksvarta dörrar skapar ett härligt ljusspel och en makalös utsikt. Trots dessa glamorösa tillägg ser detta kök sobert ut tack vare linjerna som är typiska för den moderna minimalistiska inredningen. Naturligtvis är denna köksmöbel inte bara vacker, utan också mycket funktionell och bekväm att använda. Tack vare högteknologiska mekanismer är det mycket mjukt och enkelt att öppna och stänga dörrarna. Detta kök kan förvandla vardagsmatlagning till den roligaste aktiviteten. [Crystal25 by Auro]

I ett geometriskt tak hänger fladdrande kristallkonstellationer.
Swarovski Arkiv - DigsDi
Crystalon Square Pendel från Swarovski 2020 |  Kristallbelysning.
Swarovski Arkiv - DigsDi
Pin en decoración creati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*