Läderlampa med en lätt anslag från mitten av århundradet

Läderlampa med en lätt anslag från mitten av århundradet

Odeon av Studio Klass är en mycket originell lampa som framhäver skillnaden mellan mörkret i rummet och ljuset den projicerar på väggen. Lampan är gjord av polykarbonat och läder, är en golvlampa och tack vare läderhandtaget som delen kan flyttas med kan du ta med den överallt, även utanför. Ställ den var som helst – framför väggen, nära soffan och skapa en ljus projektion. Designen är elegant, modern och minimalistisk, med en touch av stil från mitten av århundradet. Det finns flera färgalternativ som gör lampan lämplig för nästan alla interiörer.

Läderlampa med lätt anslag från mitten av århundradet - DigsDi
Läderlampa med lätt anslag från mitten av århundradet - DigsDi
Läderlampa med lätt anslag från mitten av århundradet |  DigsDigs |  Design .
Läderlampa med lätt anslag från mitten av århundradet - DigsDi
Mid Century Reading Golvlampa från Light Accents Justerbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*