Yohann Ipad-ställ som verkligen sticker ut

Yohann Ipad-ställ som verkligen sticker ut

En modern människa kan knappast leva utan iPads, iPhones och iPods, och jag tror att de flesta användare har minst en av dem. Bekväm förvaring för användarna är ett mycket aktuellt problem, och YOHANN iPad-stativ är en av de mest iögonfallande lösningarna. Med en unik kombination av hög funktionalitet, minimalistisk design och intuitiv drift är YOHANN iPad-stativet ett av få som väcker uppmärksamhet. Även om det är otroligt enkelt, ger den unika rekvisitan din surfplatta i tre olika vinklar, liggande eller stående, på vilken yta som helst eller till och med i ditt knä. Detta eleganta stativ finns i glasfiberförstärkt polymer med vit eller svart pianofinish, såväl som handgjorda träversioner, och bidrar till iPadens tilltalande.

Inrednings- och hemdesignidéer: YOHANN iPad Stand That .
Inrednings- och hemdesignidéer: YOHANN iPad Stand That .
Inrednings- och hemdesignidéer: YOHANN iPad Stand That .
Inrednings- och hemdesignidéer: YOHANN iPad Stand That .
iPad-ställ, MacBook-ställ, Apple Watch och laddningsdockor för iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*