Unikt Nim-bord inspirerat av Lava Strata And Stone

Unikt Nim-bord inspirerat av Lava Strata And Stone

Vackra naturfenomen har aldrig varit dig närmare än nu! Nim är ett soffbord i begränsad upplaga designat av Londons designstudio PINCH. Med tanke på lager av lava, sten och väder skapade duon bordet av Jesmonite, vilket resulterar i en struktur som liknar natursten. Det konstgjorda, skulpturala bordet verkar sväva och framkalla känslan av att det kommer direkt från jorden. Var och en av de 50 monolitiska delarna är handlagda och handmålade med bläckfärgade nyanser som tvättar av sidorna och ger det ett naturligt utseende. Detta unika bord blir lätt en mittpunkt i alla rum. Låt dig inspireras!

Unikt Nim-bord Inspirerat av Lava Strata And Stone - DigsDi
Unikt Nim-bord Inspirerat av Lava Strata And Stone - DigsDi
Unikt Nim-bord Inspirerat av Lava Strata And Stone - DigsDi
samtida soffbord Arkiv - DigsDi
coola bord Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*