Orange accenter i sovrum

Orange accenter i sovrum

Apelsin är en fantastiskt positiv färg, som påminner om solljus som sol och apelsiner och apelsinjuice som är perfekt att starta en dag. Det är därför orange accenter i ditt sovrum skulle göra det speciellt och hjälpa dig att vakna. Orange passar bra med grått, brunt, vitt och till och med blått – välj bara färgschemat noggrant. Otroligt ljusa gardiner, kuddar, lampor och pallar är lätta att hitta i en butik och hjälper dig att sätta tonen. En orange accentvägg är ett djärvt beslut, men att hålla resten av utrymmet tyst blir inte överdrivet. Kolla in några exempel nedan och bli inspirerad!

Neutralt sovrum med brända orange accenter |  Orange sovrumsinredning.
Orange accenter i sovrum – 68 snygga idéer - DigsDi
Orange accenter i sovrum – 68 snygga idéer - DigsDi
Hur man blandar rött och grönt och inte blir julaktigt |  Sovrum orange.
Älskar det här rummet!!!  Den orange accentväggen med kricka och brunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*