Unik byrå i valnöt som gör ett uttalande

Unik byrå i valnöt som gör ett uttalande

Denna unika byrå gör definitivt ett statement! MST disk är ett förvaringsobjekt med skjutbara lådor: den mittersta lådan är en låsbar låda som öppnas automatiskt när knappen trycks in. Du kan dra ut hyllor på båda sidor som ger ytterligare förvaringsutrymme vid behov. Det finns ett hemligt fack bakom en av panelerna på baksidan. Det finns justerbara fack och det finns plats för böcker och tidningar i den nedre lådan. Träet som används är valnöt och känns väldigt mjukt och smidigt på grund av den fina slipningen och behandlingen med olja och vax. De röda områdena målades med en halvblank tvåkomponentsfärg. Själva förvaringens konst!

Unik byrå i valnöt som gör ett uttalande - DigsDi
Unik byrå i valnöt som gör ett uttalande - DigsDi
Unik byrå i valnöt som gör ett uttalande - DigsDi
Unik byrå i valnöt som gör ett uttalande - DigsDi
Hensley byråer - Moderna byråer - Moderna sovrumsmöbler .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*