Grönt och praktiskt Viva-skrivbord med en designad touch

Grönt och praktiskt Viva-skrivbord med en designad touch

Vi har redan berättat om sidobord med halm, och som en fortsättning på ämnet “att bli grön” skulle vi vilja berätta om Viva-skrivbordet från SHIFT. Den är gjord av OSB (används oftast för industriell förpackning). Materialet omvandlas och återanvänds för att minska varje objekts ekologiska fotavtryck samtidigt som det skapar ett unikt och distinkt utseende. Trots att skrivbordet är grönt kombinerar det datorstödd tillverkning med hantverk. För en hantverksmässig touch väver en handstickad mockasnöre samman de övre och nedre mittdelarna, som inte bara fungerar som ett dekorativt element, utan också bildar en segmenterad hylla för böcker och andra föremål. Grönt, elegant, praktiskt – fantastiskt!

Grönt och praktiskt Viva-skrivbord med en designad touch - DigsDi
Grönt och praktiskt Viva-skrivbord med en designad touch - DigsDi
Grönt och praktiskt Viva-skrivbord med en designad touch - DigsDi
hemmakontors skrivbord Arkiv - DigsDi
Den bästa ansiktsvävnaden |  Recensioner av Wirecutt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*