Utrymmet mellan tomrummet med en kalejdoskopisk design

En garderob är inte bara en båge med två dörrar. Moderna designers bevisar att det kan vara en mycket användbar och funktionell möbel, och dessutom kan det vara konst! “The space between the void” av Sebastian Errazuriz är ytterligare ett försök att visa hur originell en garderob kan se ut. Namnet den fick beror på utrymmet inuti som multipliceras på grund av kalejdoskopets design. Det finns också ett inre ljus och ett titthål så att med dörrarna och garderoben stängda kan betraktaren fortfarande titta in och föröka föremålen oändligt som ett kalejdoskop. Förtjusande!

Utrymmet mellan det tomma skåpet med en kalejdoskopisk design .
Utrymmet mellan det tomma skåpet med en kalejdoskopisk design .
Sebastian Errazuriz senaste skapelse är ett skåp som fungerar .
Sebastian Errazuriz senaste skapelse är ett skåp som fungerar .
Förvaringsskåp med kalejdoskop inuti - Design Mi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*