Flerfärgade kaklade badrumsdesigner

Flerfärgade kaklade badrumsdesigner

Vi vande oss vid badrum med kakel i en eller kanske två färger – men hur är det med ett flerfärgat badrum? Redo att rocka färgerna? Det är vår nu och det är dags att fräscha upp ditt badrum med fantastiska, till och med galna färger. Så välj olika kakelplattor och dekorera ditt badrum med dem – kontrollera bara att de har samma storlek och färg, men olika mönster, eller tvärtom, olika färger. Om du inte vill ha för många färger, fäst kakelplattorna direkt under duschen, en mosaik över handfatet eller golven. Här är några coola exempel. Så låt dig inspireras!

31 Flerfärgade kaklade badrumsdesigner - DigsDi
31 Flerfärgade kaklade badrumsdesigner - DigsDi
Kreativa designidéer för badrumsplattor - Klinker för golv, duschar och .
De 15 bästa designerna för badrum med kakel under tunnelbanan 2020 - Idéer för kakel för tunnelbana.
Kreativa designidéer för badrumsplattor - Klinker för golv, duschar och .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*