Lägenhet Mjuk minimalistisk inredning

Lägenhet Mjuk minimalistisk inredning

Om du vill veta vad lugn och minimalistisk elegans är, visar denna Köpenhamnslägenhet där grundaren av Kinfolk Magazine, Nathan Williams bor, dig. Detta är ett lugnt och rogivande utrymme som har inretts och möblerats med oklanderlig smak – ett perfekt exempel på dansk elegans.

Studion eller hemmakontoret är kreativt och inspirerande: det finns ett skrivbord med ett par stolar och moderna lampor och lampor från mitten av seklet. Parkettgolven och enkla vita väggar gör en fantastisk duk för ett konstverk i storformat och ett hörnfotocollage som fungerar som en inspirationskälla.

Matsalen har ett svart matställ och en enkel bolllampa hängande ovanför. Ett fint tak och alla vita väggar gör rummet lugnt och fridfullt, inga överdrivna detaljer är nyckeln till detta.

Vardagsrummet är också mycket lakoniskt: samma parkettgolv, vita väggar och ett stuckaturtak är eleganta och lugnande; Accenten är gjord med en svart vintagesoffa och ett par mörka soffbord. Ett konstverk är också väldigt fridfullt och en fluffig matta ger textur till rummet. Du kan se många böcker överallt, och det är här jag hittade det coolaste sättet att förvara dem: ha dem på golvet och lägg till en reflekterande metallyta för att få dem att sticka ut. På så sätt förvandlar du en vanlig hög med böcker till en del av din inredning.

Elegant dansk lägenhet med mjuk minimalistisk inredning - DigsDi
Pin från Oak & Melanin |  Mjuk Minimal C på 1:a lägenheten 2020.
Akvarell kvinna porträtt, grå vit väggkonst, digitalt tryck.
Moderna lägenhetsdesignidéer med mjuk och elegant struktur.
Amazon.com: Lägenhetsdekor Soft 3-delat sängset, utsmyckat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*