Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag

Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag

Industriell och minimalistisk design kan se fantastisk och ganska mysig ut – kolla in detta konstruktiva kök från Studio Mieke Meijer. Det är en elegant, minimalistisk, industriell känsla med en rent funktionell användning av metall och trä. Skåpen ser väldigt stiliga ut, gjorda av mörk metall i olika nyanser och ljust trä. Ett sådant kök är inte bara designat för att vara coolt, utan också kompakt och funktionellt – alla dessa skåp har plats för allt du behöver och tar inte mycket plats. Jag gillar originalkranen med spole och metallinsatser, de skulle vara fantastiska i alla moderna kök, håller du med?

Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag.
Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag - DigsDi
Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag - DigsDi
Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag - DigsDi
Konstruktivt kök med industriella och minimalistiska inslag в 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*