Snyggt kök med delikat design och genomtänkta inslag

Snyggt kök med delikat design och genomtänkta inslag

Style at Home Chefredaktör Erin McLaughlin hjälpte till att förvandla ett kök till ett ultrastilfullt utrymme. Designen kom till modern elegans – en ångande, modern design kombinerad med vackra, tidlösa accenter. Vit marmor kontrasterar med mörka trägolv; Köket översvämmas av ljus tack vare de franska luckorna som visuellt utökar utrymmet. Vitrinskåp går utmärkt att kombinera med en liten del av fribärande hyllor. De ser lätta ut och fyller en förvaringsfunktion mycket väl. En stor köksö rymmer förvaringsutrymmet och fungerar som matbord. Det finns en fantastiskt mysig sittgrupp med vita möbler och två bambustolar – så inbjudande!

Snyggt kök med delikat design och genomtänkta inslag - DigsDi
Snyggt kök med delikat design och genomtänkta inslag - DigsDi
Snyggt kök med delikat design och genomtänkta inslag - DigsDi
Snyggt kök med delikat design och genomtänkta inslag - DigsDi
cool köksdesign Arkiv - Sida 7 av 8 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*