Waterstone badrumsmöbler samling av Pom Dor

Waterstone är den nya kollektionen av badrumsmöbler från Pom d’Or. Oriano Faveretto, designern av kollektionen, inspirerades av den mystiska synen på vattendroppar. Han försökte förmedla essensen av vatten och styrkan hos individuella element som tvingar fram friheten i att skapa ett personligt badrum. Resultatet är ett utmärkt exempel på blanka och luftiga, extremt minimalistiska möbler som kan smälta in perfekt i alla badrum. Även om de, som alla moderna minimalistiska produkter, är bättre lämpade för kalla interiörer, är vita möbler med svarta eller lila tillägg långt ifrån varma. Kollektionen består av de vanligaste möblerna som behövs i badrummet: tvättställ, väggmöbler, väggskåp, pallar och speglar. Besök Pom d’Or-webbplatsen för mer information.

Vitvaruarkiv - Sida 30 av 34 - DigsDi
Waterstone Badrumsmöbler Collection av Pom d'Or - DigsDi
minimalistiska badrumsmöbler Arkiv - DigsDi
Badrumsapparater Arkiv - Sida 17 av 19 - DigsDi
minimalistiska badrumsmöbler Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*