Lekfulla elastiska lampor från keramik och djärva elastiska sladdar

Lekfulla elastiska lampor från keramik och djärva elastiska sladdar

Keramik har vanligtvis ett rykte om sig att vara bräcklig, tung och bara lite mer seriös. Designern Marta Bordes skakar det ryktet med Elastic Lights, en samling keramiska lampor som är avsedda att röras, röras och leka med. Tyngre geometriska keramiska delar hålls samman av färgglada och roliga elastiska snören. Den lätta naturlampan inbjuder användaren att interagera med delarna och flytta dem så att alla kan njuta av den taktila karaktären av sin design. Den påminner mer om en rolig leksak eller tillbehör än en lampa. Den unika tillgängligheten hos Elastic Lights syftar till att eliminera orörligheten hos keramiken – att föra in mer rörelse i keramiken och ge den en fräsch, lekfull touch.

Lekfulla elastiska ljus från keramik och feta elastiska sladdar - DigsDi
Lekfulla elastiska ljus från keramik och feta elastiska sladdar - DigsDi
Elastic Lights är en samling ledade keramiska lampor som .
Designern Marta Bordes tar en upplysande titt på .
Elastic Lights av Marta Bord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*