Lila accenter i sovrum Snygga idéer

Lila accenter i sovrum Snygga idéer

Vi har redan berättat för dig hur du inreder ditt sovrum med inslag av blått och rött, och nu är det dags för den mest mystiska färgen – lila. Den är underbar i alla sina färger från magenta till djuplila, och om nyansen inte är för känslig kan den användas för en mans sovrum också. Kolla in några exempel – en accentvägg är naturligtvis oöverträffad, liksom gardiner, lakan, täcken och kuddar. Mycket ljuslila detaljer ser bra ut tillsammans med svart, mörkgrå eller vit och ser inte för färgglada ut – det är ditt sovrum och du behöver lite avkoppling här. Nedan finns några exempel på lila accenter i feminina, maskulina sovrum och sovrum för två – låt dig inspireras!

Lila accenter i sovrum – 51 snygga idéer |  DigsDigs |  Hem .
Lila accenter i sovrum – 51 snygga idéer |  DigsDigs |  Lila .
Lila accenter i sovrum – 51 snygga idéer - DigsDi
Lila accenter i Bedro
Lila accenter i sovrum – 51 snygga idéer |  DigsDigs |  Lila .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*