Creative Coffee Table Upcycled skateboarddäck

Creative Coffee Table Upcycled skateboarddäck

Detta vackra och färgade soffbord från DecksPad har en topp, fram och baksida gjorda av återvunna skateboarddäck. Skateboarddäcken samlas in i lokala skatebutiker och fabriker över hela Europa. DecksPad fungerar endast med slitna skateboards och trä med en hållbar skogsmärkning. Bra design för detta soffbord, inspirerat av ett skateparkobjekt som kallas “Manual Pad”. Idén är super miljövänlig, den hjälper till att återvinna gamla skridskor och göra coola möbler, och den är också väldigt original. Jag är säker på att alla åkare kommer att vara intresserade. Biten är stark nog för manuella trick men bättre lämpad för att stödja din espresso.

DecksPad Skateboard Soffbord |  Soffbordsdesign, Skateboard.
Kreativt soffbord från upcycled skateboarddäck - DigsDi
Reclaimed Skateboards Soffbord |  DecksPad™ |  Kreativt kaffe.
DecksPad skateboard soffbord |  Skateboardmöbler, Kaffe .
Fäst på produkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*