Badrum i kosmopolitisk stil med resväska som möbler

Badrum i kosmopolitisk stil med resväska som möbler

Gillar du att resa? Om du gör det, välj denna badrumsmöbel från Collection Alexandra. Detta är en ovanlig kollektion i en raffinerad kosmopolitisk stil. Det finns gott om förvaringsutrymme, och skåp, konsoler och handfat ger utrymme för alla dina badrumsapparater. “fodral” är gjorda av läder med handtag och spännen samt dekorativa nitar. Det finns många olika färger och ytbehandlingar som passar alla rum. Med denna kollektion kan du också välja vilken detalj som helst som passar stilen: speglar, kompletterande kranar och toaletter av porslin och marmor. Så har du något emot att använda ett resenärs badrum?

Badrum i kosmopolitisk stil med resväskaliknande möbler
Badrum i kosmopolitisk stil med resväskaliknande möbler
Modernt badrum i kosmopolitisk stil med resväska – av Ivana.
Modernt badrum i kosmopolitisk stil med resväska – av Ivana.
Ovanliga badrumsmöbler - kosmopolitisk stil från Collection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*