Lägenhet med färgstänk

Lägenhet med färgstänk

Denna lägenhet i Bukarest, Rumänien visar upp några briljanta designidéer. Den 77 kvadratmeter stora bostaden är fylld med belysning och förvaringslösningar som maximerar utrymmet.

Lägenhetsägarna, ett ungt par med en passion för minimalism, anammade idén om skandinaviska influenser i sitt hem. Uppdraget gick vidare till arkitekterna på CRAFTR, som kreativt kombinerade funktion och förfining i designprocessen.

Vardagsrummet är minst sagt fascinerande. Dina blickar dras direkt till fönstret som är försett med ett inspirerande förvaringssystem. Dessutom döljer de genomborrade områdena under och ovanför glaset uppvärmningen och luftkonditioneringen. TV-enheten har en liten soffa. Detta kompletterar matbordet som kan utökas för att välkomna fler gäster. Om vi ​​vill prata om andra ursprungliga funktioner i detta hus, är belysningen definitivt en av dem. I vardagsrummet är den ljusa turkosfärgade gjutjärnsramen med dekorativa glödlampor slående. Denna idé går igen i köket.

Med en accentvägg av kork ser ett av de två sovrummen i huset lite mer dynamiskt ut. Vi gillar också de minimalistiska glödlamporna som hänger från Ikea träramar.

Köket har minimalistiska vita skåp utan handtag, färgen är tillsatt med gult och mint inuti. Backsplashen är klädd med vitt kakel, det finns även en kaffestation med en svart tavla och titta bara på denna söta kritabild – så romantisk!

Minimalistisk lägenhet i Bukarest med färgstänk - DigsDi
En lägenhet i neutral inredning med färgklickar |  Interiör .
Färgstänk för att lysa upp din interiör
Amazon.com: Lägenhetsdekorgardin, hjortskalle med fjädrar på .
Color Splash - inspiracja fototapeta, galeria wnętrz • PIXERS.pl .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*