Funktionellt vridmomentbord i industriell stil

Funktionellt vridmomentbord i industriell stil

Det här skrivbordet är industriellt, men väldigt raffinerat och originellt – det är Torque av Alessandro Isola och Supriya Mankad. Torque är namnet som valts för skrivbordet eftersom det påminner om turkos – det finns en fin touch av denna färg på ena sidan. Alla komponenter i pjäsen är funktionella tack vare smart teknik och hantverk. Skrivbordets platta plan är vikt för att ge stöd i ena änden medan det ser ut att vila på en hög med lådor i andra änden. De roterande lådorna är fribärande runt baksidan och fyller flera funktioner som en bärare, en pivotpunkt och ett kabelhanteringssystem som kopplar den potentiella golvspetsen till skrivbordsytan.

Den industriella Torque skrivbordsdesignen följer på samma sätt konst och funktion.
Den industriella Torque skrivbordsdesignen följer på samma sätt konst och funktion.
Torque'' Desk av Alessandro Isola Ltd. |  Making-o
Funkcionális asztal indusztriális stylusban – Készház Portál .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*