Fantastiska tallkottedekorationer utomhus och inomhus till jul

Fantastiska tallkottedekorationer utomhus och inomhus till jul

Kottar är traditionella till jul; De är lätta att hitta och sätter en söt touch till inredningen. Gör det mysigt. De kombineras perfekt med ljus för att skapa en spännande mittpunkt. En tallkrans är ett coolt alternativ till en vanlig, men du kan lägga till några av dessa till en tallkrans också. Måla eller glitter på kottarna, lägg dem i en skål eller glas och en fin dekoration är klar. Gör rosetter och häng dem på trädet, dörren eller fönstret för att dekorera. Den öppna spisen och spiselkransen kan också vackert dekoreras med kottar, och du kan till och med göra en kottejulgran om du vill. Leta efter fler inspirerande idéer nedan.

55 fantastiska tallkottedekorationer utomhus och inomhus till jul.
55 fantastiska tallkottedekorationer utomhus och inomhus till jul.
Fantastiska tallkottedekorationer till jul |  Eco christmas, Cone.

55 fantastiska tallkottedekorationer utomhus och inomhus till jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*