Litet fullt fungerande hemmakontor på en innergård

Litet fullt fungerande hemmakontor på en innergård

Tillbehörsbyggnaden designad av MGB Architecture är ett litet hemmakontor i ett bostadsområde i norra Vancouver, Kanada. Kontoret är fullt fungerande och förutom en arbetsyta finns lokaler för möten och avkoppling. Allmänhetens tillgång från gatan leder till en innergård och mezzanin. Den offentliga sidan av byggnaden är ganska blygsam och smälter in mycket väl med topografin. Inomhuskvarnen är väldigt praktisk. Den är designad för att maximera lagringsutrymmet och minimera röran. Stora skjutdörrar öppnas för att utöka hörnet till trädgårdsgården. Trädgården har intressanta vertikala och horisontella nivåer som skapar en mängd olika väderbeständiga utrymmen. Terrasssystemet förbinder olika strukturer med varandra.

Litet fullt fungerande hemmakontor på en innergård - DigsDi
Litet fullt fungerande hemmakontor på en innergård - DigsDi
Litet fullt fungerande hemmakontor på en innergård - DigsDi
Litet fullt fungerande hemmakontor på en innergård - DigsDi
Litet fullt fungerande hemmakontor i en Courtya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*