Din relaxation Oasis Home Spa Badrumsdesign

Din relaxation Oasis Home Spa Badrumsdesign

Jag är säker på att idag känner alla sig ofta stressade och vi behöver lite avkoppling. Spa är några av de bästa stressavlastarna och du behöver inte slösa mycket pengar på att flyga till Bali eller någon annanstans för att komma in i ett. Du kan göra en sådan spa-reträtt hemma. Ta bara ditt vanliga badrum och förvandla det till en oas! Natursten, betong, vackert kakel och naturligt trä är de bästa materialen för att göra ditt badrum till ett lyxigt utrymme och få dig att känna dig avslappnad. Välj ett ordentligt badkar – fristående eller nedsänkt, gör det rymligt och få lite hydromassage om möjligt. Gröna, ljus, naturliga tvålar och kosmetika, blomblad och småsten i inredningen hjälper till att få det att se ut som ett spa. Kolla in hur du gör detta med stil nedan.

Din avkopplingsoas: 40 designer för hemspabadrum - DigsDi
Din avkoppling Oasis: 40 Home Spa Badrum Design
Din avkopplingsoas: 40 designer för hemspabadrum |  Spa badrum.
Din avkopplingsoas: 40 designer för hemspabadrum |  Hem, Cob.
Din avkopplingsoas: 40 designer för hemspabadrum |  Spa badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*