Sätt att använda Ikea Besta-enheter i heminredning

Sätt att använda Ikea Besta-enheter i heminredning

IKEA Besta är en hel förvaringskollektion i olika konfigurationer som behöver fästas på väggen. Lådorna och luckorna stängs tyst tack vare den integrerade mjukstängningsfunktionen. Dessa lådors enkelhet gör att du kan kombinera och dekorera dem hur du vill och skapa dina egna konstruktioner där du behöver dem. Besta kan användas var som helst: som TV, barnrum, sovrum eller fönsterbräda – du kan förvara saker och sitta på dem. Måla, stencilera, krita, lägga till knappar och dra är bara några sätt att anpassa dina Besta-enheter. Kolla in de coola idéerna nedan och bli inspirerad!

Pin på inspiration/inspirat
Fäst på Wnętr
Pin på Ik
Fäst på 13
Nåla på väggen a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*