Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter

Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter

Vi har redan berättat om gröna rum och terrasser, och nu är det dags för ett ovanligt grönt rum fullt av kaktusar! Kan du föreställa dig det? Vissa tjejer gillar inte fuchsior, petunior och tulpaner, utan snarare dessa söta, taggiga små växter. Det är bara ett sätt och massor av kaktusar i planteringskärl på båda sidor – jag tror att de kan planteras direkt i marken också. Det finns många olika typer av kaktusar och suckulenter, och kanske skulle ett sådant rum vara livligare om det fanns en fågelbur eller ett terrarium med en söt liten ödla i. En riktig kaktrium, va?

Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter - DigsDi
Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter med kaktus.
Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter |  Kaktusar och .
Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter - DigsDi
Ovanligt grönt rum med massor av kaktusar och suckulenter - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*