Cuboid Aquario Buffet färgade glasinsatser

Cuboid Aquario Buffet färgade glasinsatser

Den brasilianska duon Humberto och Fernando Campana har fyllt klumpformade luckor i detta träskåp med färgat glas för att skapa intrycket av ett akvarium. Den kubformade Aquário-buffén består av antingen ask eller furu och har oregelbundet formade hål i ytorna. Dessa öppningar stängs av glaspartier och ger en vy genom möbeln. Det finns genomskinliga hyllor bakom de fyra fyrkantiga skåpluckorna för att släppa igenom ljuset. Fyra vinklade träben lyfter den huvudsakliga horisontella volymen från golvet. Två olika färgversioner med gröna och blåa insatser kommer att finnas tillgängliga. Vilken skulle du välja?

Cuboid Aquario-buffé med färgade glasinsatser |  Campana .
Cuboid Aquario-buffé med färgade glasinsatser - DigsDi
bufféarkiv - DigsDi
kistmöbler Arkiv - DigsDi
Sideboards Arkiv - Sida 2 av 10 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*