Rek Expanderande Bokhylla Med Glidande Delar

Rek Expanderande Bokhylla Med Glidande Delar

Denna coola moderna bokhylla designades första gången av de Jong 2008 – REK är en bokhylla som växer med en boksamling. Ju fler böcker du har, desto större blir bokhyllan eftersom sicksackbitar glider in och ut för att få plats med böcker i de resulterande utrymmena. Böcker kan ordnas efter storlek och smala utrymmen för tidningar. Nya REK har samma mått som den första, men väger endast 80 kg och maxmåtten på bokhyllan är: 202 x 228 x 36 cm, den moderna versionen är lättare och mer hållbar. Guiden har förbättrats och ett stopp har lagts till för att säkerställa att delarna inte glider ut för långt. Utöka din boksamling och din bokhylla därefter!

Kallas REK, denna utdragbara bokhylla (designad av Renier de Jongh.
expanderande möbler från REK |  mecc interiörer i
Denna bokhylla expanderar efter antalet böcker i den!!  i .
expanderande möbler från REK |  mecc interiörer i
REK soffbord av Reinier de Jong |  Denna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*