Minimalistiskt och tidlöst Genius Loci Kitchen

Minimalistiskt och tidlöst Genius Loci Kitchen

‘Genius Loci’ av Valcucine inspirerades av sekreteraren och är ett vägg- eller ö-kök med smarta lådor gjorda av handgjorda detaljer och iögonfallande material. Lådan finns i två utföranden. Den första är vinklad och sticker något utåt i botten, vilket skapar ett handtag och reflekterar ljuset på ett sätt som framhäver de taktila materialytorna och de handgjorda elementen. Den andra är mer minimalistisk och passar i linje med köksluckorna. Den har en slankare bänkskiva och lägre sockelhöjd, vilket har resulterat i rymligare underenheter och minst 15 % mer förvaringsutrymme i inredningen. Det nya sortimentet av lådor kan anpassas med en rad olika hantverkstekniker och en rad ytbehandlingar som koppar eller antik mässing.

Minimalistiskt och tidlöst Genius Loci Kitchen - DigsDi
Minimalistiskt och tidlöst Genius Loci Kitchen - DigsDi
Minimalistiskt och tidlöst Genius Loci Kitchen - DigsDi
Minimalistiskt och tidlöst Genius Loci Kitchen - DigsDi
Archiproducts Milan 2015 förhandsvisning: @Valcucine presenterar Genius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*