Solbelyst viktorianskt modernt hus från mitten av århundradet

Solbelyst viktorianskt modernt hus från mitten av århundradet

Beläget i Australien, är detta moderna viktorianska hem ett soldränkt hem som är starkt kopplat till utomhus med glasade väggar. Den del av huset som vetter mot gatan har ett originalutseende. Det moderna japanska landskapet och en lång, elegant pool är iögonfallande designelement utomhus.

Inredningen är gjord av sten, trä och plywood, en varm färgpalett som är traditionell för modern stil från mitten av århundradet, och några andra funktioner som nedsänkta rum.

Vardagsrummet är nedsänkt och har glasade väggar som förbinder det med uteserveringen, poolen och trädgården. Denna öppna planlösning har även ett kök och en liten arbetsplats. Det stora sovrummet är också nedsänkt och har en bekväm säng och arbetsplats. En glasvägg släpper in mycket ljus. Matsalen har ett par panoramafönster och en antik spis. Ett gästrum är ett färgstarkt utrymme med en plommonfärgad matta på golvet och franska dörrar till trädgården. Det är mer privat och mindre öppet för utomhusbruk. Helhetsintrycket av huset är ett soldränkt modernt utrymme från mitten av seklet i anslutning till trädgården.

Solbelyst viktorianskt modernt hus från mitten av århundradet - DigsDi
Färgglatt modernt hem från mitten av århundradet med viktorianska inslag - DigsDi
Solbelyst viktorianskt modernt hus från mitten av århundradet - DigsDi
Icke-typiskt modernt hem från mitten av århundradet med modern estetik.
Modernt hus från mitten av århundradet med färgglada möbler - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*