Månen i ditt hem Drömmande och romantiska Luna-lampa

Redo att ta med en riktig måne till ditt hem? Luna Lanterns är en serie glödande och realistiska månlampor. De finns i alla olika storlekar – från 3,2 tum till 23,6 tum – och säljs för $75-875 per pop. Så drömskt! Detta är perfekt belysning för nästan alla rum – för ett sovrum för att skapa en drömmande och romantisk atmosfär, för en läshörna, för ett barnrum, för alla sociala områden i ditt hem, för att njuta av utseendet och koppla av tillsammans. Häng-, bords- och golvversioner finns tillgängliga så att du alltid kan hitta något för ditt hem och känna dig romantisk och charmad.

Moon In Your Home: Drömmande och romantiska Luna-lampa - DigsDi
Moon In Your Home: Drömmande och romantiska Luna-lampa - DigsDi
Amazon.com: Uonlytech Creative LED Night Light Remote Control 16 .
toyuugo Moon lamp (5,9 tum), 3D Print LED Moon Light Lamp Moon .
Amazon.com: Sinne-glödande 3D-månlampa - varm och månvit natt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*