Hem Inspirerad av tallkottar

Hem Inspirerad av tallkottar

Huset designat av 2XJ Architects för en ung familj i Druskininkai, Litauen ligger i skogen och dess arkitektur är inspirerad av kottar.

Interiören är uppdelad i två områden – ett för avkoppling och ett för boende. Det huvudsakliga vardagsrummet har kök, matsal och vardagsrum som känns rymliga tack vare det dubbla taket. Köket och matplatsen är gjorda av ljust trä, matlagningsytorna är betong för hållbarhet och en modern, edgy känsla. Vardagsrummet är möblerat med en stor U-formad soffa i starkt blått, några metallbord och en färgglad mosaikmatta, vars mönster går igen i andra rum för att koppla ihop dem alla till ett. Det stora sovrummet har ljusa och mörkare blå nyanser, svävande sängbord och en stoppad säng. Badrummet är helt täckt med mosaik och färgglatt kakel som påminner om mattan. Barnrummet består av en enda enhet med förvaringsutrymme under och en säng ovanför, plus några klätterdetaljer för att uppmuntra till aktivitet.

Inredningen hålls i djärva och dämpade färger, mycket trä och betong för en lakonisk modern look. Vilka delar liknar kottar? De övre vägg- och takytorna är klädda med träshingel som påminner om en kotte och för in lite natur i huset. Detta är en helt unik inredningsfunktion som hjälper hemmet att sticka ut. Djärva färgval visas överallt, inklusive i det anpassade konstverket, som hjälper till att koppla ihop utrymmena och muntra upp rummen. Ta en titt runt och låt dig inspireras!

Klassisk tallkottekrans |  Rustik krans, Kottekrans, Naturlig .
Heminspiration Design: Juldekoration: 10 gröna idéer med .
Sterling tallkottar |  Snygg heminredning, skördedekorationer, dec
Pin av A. Sue på Home Inspiration |  Kottekonst, Kottetatuering .
Fyll en skål med detta höstinspirerade potpurri och fyll ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*